23/10/10

GAVARRES EXTREMS 90



Amb l’amic Ramon de la botiga Pedaling de Palafrugell , el dia 11 d’setembre varem organitzar una excursió d’uns 90 quilometres anomenada GAVARRES EXTREMS , el nom be donat perquè  la ruta  anava de la nostre vila fins Juià que es a l’altre costat de les gavarres , però per arribar-hi el recorregut era per Puig d’Arques , Els Metges , Montnegre, Juià , Madremanya , La Bisbal y pujada per Fonteta fins Fitor i tornada a Palafrugell.
El sentit d’aquesta excursió , a mes de tenir una ruta per entrenar i intentar millorar el temps, era per poder fer una sortida diferent i al mateix temps retrobar a diferents colles d’amics de la nostre vila que ens agrada la bicicleta i la natura ,però que cada diumenge sortim  amb grups diferents, l’objectiu era  reagrupar-los i sortir tots junts .
La resposta va ser molt bona, 36 magnífics companys ens varen reunir per sortir a les set del matí de la botiga Pedaling  i començar a pedalar, mes de set hores tot plegat per fer tota la ruta.
Amb aquestes ratlles voldria donar les gràcies  als companys de l’excursió , per la seva presencia , tanmateix al senyor Ramon de la botiga organitzadora i perquè no dir-ho ,la presencia del senyor Josep Dominguez ( tots em sortit de les seves mans quant érem joves i tenia la botiga al costat de l’església ) per la seva  continua assistència durant tot el recorregut .
No patiu no m’allargo mes , però sapigueu-ho que s’està torna’n a muntar la famosa travessa fins  Maçanet de Cabrenys i tornada l’endemà amb el recorregut a l’inversa.
Fins aviat i bones sortides companys........ 
Veure totes les fotos desde la pàgina de PEDALING   

3 comentaris:

  1. Sr. Felix, en Ramon de la botiga organitzadora no suporta que el tractin de voste, l'hi demano per favor que rectifiqui el text i hi posi:
    en Ramon de la ......
    Espero no haber-li de tornar a dir.
    Salutacions cordials i una abraçada.
    en Ramon de la .....
    jejeje...

    ResponElimina
  2. Per a mi vostè sempre serà un senyor ... s'ho miri per on s'ho miri.... jejeje....

    ResponElimina
  3. Si vostè em tracta de vostè, jo a vostè també el tractaré de vostè.
    Passi-ho bé Sr. Felix.

    ResponElimina