24/1/11

Quina fred.... hooooo.



Molta fredor aquesta darrera sortida , varem quedar a la botiga Pedaling a les 9.30 , tots puntuals , incloent-li les “niñes” valentes , la Rosa i la Maria.
Quina llàstima que no hi hagi mes colla de noies que vulguin sortir una estona amb bicicleta…. Felicitats a les valentes.

Sortida tots junts per fer una primera part tots plegats direcció la font de la Teula i Llofriu  on allà ens separem  de les “niñes” , elles tiren direcció Pals i nosaltres pugem per una  línia  que te sortida al camí gros que puja a Fitor

Allà trobem un ciclista desesperat de donar voltes i no saber el camí , es en Jordi , un company de Torroella que estava descobrint sempre el mateix encreuament , l’invitem a acompanyar-nos cosa que accedeix de bon grat i continua amb nosaltres , voltes i mes voltes per caminets fins arribar a l’Ermita on fer un traguinyol al canti d’aigua i ja tornem per baixar per Mont-ras , tots plegat un bon matí amb molt bona companyia i amb la recompensa d’haver fet  un nou company en Jordi , que va passar d’estar mixt perdut a gaudir de corriols molt macos que ell deia que no es trobat per si sol.

Animem a la gent a sortir am bicicleta i que desfruití del privilegi de viure al peu de les Gavarres.


1 comentari:

  1. Molt maca, variada i divertida sortida Fèlix, ja hi podem tornar quan vulguis.
    Ramon.

    ResponElimina