13/12/10

Gavarres Extrems .. un bon matí amb bons companys.!!!


Hola bons companys , voldria donar les gràcies a tots els que vareu gaudir de  fer el Gavarres Extrem 60 , una sortida tècnicament assequible per el nivell de dificultat dels camins , però no per la llargada del recorregut  .

Tanmateix també cal dir que els endarreriments del grup , ja se sap , no tothom tenim el mateix nivell  i per això la distancia del primer a l’últim moltes vegades es molt gran , això no deixa de que l’excursió va ser de bon grat de la majoria de vosaltres ,el fi d’organitzar aquestes excursions es  per fer una sortida diferent amb molts bons companys .

Gràcies a tots i especialment en Ramon de la botiga Pedaling i fins la pròxima.  

VEURE TOTES LES FOTOS
VEURE EL TRACK



4 comentaris:

  1. Felicidades , por lo que a mi representa , sufri un poquito pero todo muy bien ,buen ambiente y bien organizado con furgoneta y todo.Hasta la proxima . Carlos

    ResponElimina
  2. Un altre bona sortida amb Pedaling, creuar les gavarres amb bona companyia. Que mes vols??.
    Bona feina d'en Felix i en Ramon.
    Fins la propera.
    Manel Melchor
    12.12.10

    Bona sortida!!! Ens ho hem passat molt be!!!!
    Andreu Peñalver.
    13.12.10

    Ens ho hem passat pipa , y unes fotos xulisimas , gracies per tot.
    Jose Luis Camacho.
    13.12.10

    Xulisima la sortida, jo he arribat petat. gracies per tot pedaling.
    Francesc Xavier Dominguez Hortal.
    13.12.10

    Felicidades , por lo que a mi representa , sufri un poquito pero todo muy bien ,buen ambiente y bien organizado con furgoneta y todo.Hasta la proxima . Carlos
    13.12.10

    Moltes felicitats i gracies per tot. Tot perfecte, sobretot les ganes de disfrutar de la natura amb bona compañía. M'encanta aquest tipus de BTT.
    Jose Cobos
    13.12.10

    Lo mejor de la salida: las birras heladas para los 16 de los 30 i pico de valientes que hemos llegado hasta el final del trayecto. Gracias de nuevo Felix, Ramon y Victor.
    Jose Cobos Ruiz.
    13.12.10

    M'ho vaig passar super!!!!
    Sobretot l'última baixada amb el corriolet (sobretot si la gent es passa la curva)jejeje
    Bona sortida, bona companyia i bon paissatge com el que tenim a les gavarres.
    Gràcies per tot i fins aviat.
    Lluís d'Ullà
    13.12.10

    BTT Palafrugell ha dit...
    Genial la sortida, vaig patir de valent però em va agradar molt, un dia genial, la companyia i l'ambient genials...iiii les birres del final...tot un detall, gràcies Ramon.
    Gràcies a iniciatives com les d'en Ramon i en Fèlix el BTT te un gran futur. Com diu en Manel...per quan la propera? cal fer un tancament d'any com deu mana, nooo?
    Fins aviat!!!

    14.12.10

    ResponElimina
  3. Gràcies Ramon per muntar aquesta mena de sortides. No la vaig poder fer sencera pel motiu que et vaig comentar, però el tram que vaig fer amb vosaltres, és a dir, des de Puig d'Arques fins al final em va agradar molt per l'ambient que hi havia. Gràcies per la birra i el reportatge fotogràfic es mereix un 10. Si organitzes alguna cosa per despedir l'any o per donar la benvinguda al 2011 en bici, compta amb mi. Saludos d'Antonio de Palamós.

    14.12.10

    ResponElimina
  4. buaa no tengo palabras. me lo pase bastante bien y estoy deseando hacer otra salida con vosotros aver para cuando se hace la proxima.
    Paco Parra
    15.12.10

    Un bon dia,un bon ambient y una ruta genial...vull donar les gracies a pedaling per tot...ya podeu contar amb mi per la proxima!!
    Juan Pere Martinez
    16.12.10

    Collonut,genial jo que pensava que no podria i al final una satisfaccio enorme,i la gent genial.Gracies a pedaling (Ramon)i en Felix (Mec) per aquest dia.
    Esteve Estrada
    17.12.10

    ResponElimina