2/1/11

Una caminada molt esperada.Feia molt de temps ......, de fet  estic parlant de que jo era un marrec que sempre volia pujar al Castell del Torroella de Montgrí , i anaven passant els anys  i per una cosa o altre .... res de res.
A l’escola dels meus fills era una excursió que feien , i ells si que hi havien estat , i tot d’una la meva filla Alba , em diu . Anem-hi demà per el matí ? jo l’hi dic , perquè no...
Dons aquest diumenge dia 2 de gener 2011 , era el dia esperat.
La pujada comença  al peu de la muntanya  just  a  les escoles de Torroella , tot seguin el recorregut senyalitzat comencem a pujar , el camí es molt senzill però amb moltes pedres soltes  que alguna vegada et posen  alerta , per el camí es troben cabanes antigues de pastors i una creu metàl·lica on allà fa un gir direcció al castell.
Una vegada arribat al cim , com no una vista fantàstica , de fet l’esperada desde feia molt de temps,  al castell es bonic , tot i està buit per dins,  una escala de cargol et porta a dalt de les torres on la vista millora encara mes.
Tot baixant hi ha un altre caminet que va fins l’anomenada  Cova del Duc  , es puja un fort desnivell amb una tartera de pedres soltes ( per baixar-la es molt divertida ) on la famosa cova té el seu encant, arribada al cotxe satisfet de la bonica caminada i de l’excursió  amb els meus fills ...... ara ja no podré dir que no hi he estat al Castell del Montgrí .... feia molt de temps que hi volia anar.Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada