16/4/11

Avui, em anat de curses ....


Aquest dissabte han començat  el jocs escolars de BTT del Baix Empordà , la primera cursa a estat a la població de Torroella de Montgrí , en un recorregut adient per la mainada , molt ben organitzat i amb el suport del Consell Esportiu Comarcal del Baix Empordà .

Aquest  any la meva filla Alba també  hi  ha volgut participà , desprès de que l’any passat va assolir la primera  posició del campionat , tenia un bon gust de boca i perquè no provar-ho un altre cop.

No solem anar a les curses , l’Alba durant la temporada juga a basquet i això li treu temps de poder participar els fins de setmana a dues coses alhora , però solem sortir sovint  nosaltres dos amb bicicleta i tot s’ha de dir que se l’hi dona molt bé , hi té molta traça la pubilla.

El recorregut de dos quilometres que tenien de donar tres voltes , al principi una mica picant amunt per continuar per dins un olivar  amb una petita “trialera”  que ha fet gaudir  d’alló  mes als pares al veure com els mes menuts s’hi barallaven de valent .

El resultat ...... fabulós.... una segona posició en fèmines i setena a la general de la categoria alevins  nois i noies surtin tots junts per donar mes ambient .... fabulós... l’Alba contenta i la resta de la família que l’acompanyàvem encara mes.....

Moltes  FELICITATS  i a per la propera.







1 comentari: