1/5/11

Road Book Garoinada Extrema

.
L’ Agrupació excursionista ha preparat aquest any un recorregut d’allós mes exigent , aproximadament 40 quilometres de molts corriols i molts de pujada i baixada sense parar que feien en alguns llocs haver de posar el peu al terra i tornar arrancar, cosa que es feia complicada de vagades.

El meu company d’equip, no era altre que com diu la propaganda d’un iogurt Griego...............
el mejooooor , l’amic Manel Melchor , valent i amb un parell de cull.... ens hem antes perfectament , jo portava el recorregut amb les vinyetes i parcials que l’hi anava cantat amb veu alta i ell portava tot el manillar ple d’aparells informàtics , el GPS per controlar-ho tot , el rellotge, per no se que ... i el comptaquilòmetres  per els parcial i la distancia total.

Tot això de sortida es collonut , però a la primera errada de navegació , tot sen va a “norris”, el GPS no serveix de res, el rellotge  veus que passa el temps i no el recuperes i la sort del comptaquilòmetres per controlar els parcials , si no... estat perdut, perdut, però molt perdut.

En total a nosaltres ens han sortit al voltant de 50 de quilometres , ens fet varies herrades i entre que recules i tornes agafar el fil, ja ha passat  una estona, també s’ha de dir que no em picat totes les balises de pas de control .

Però en definitiva ens ho hem passat pipa , hem pedalat mes de 5 horetes , hem arribat amb el control tancat , però això es el de menys, si s’ha passat un matí  collonut.... en la propera ens hi haurem d’esforçar mes.

1 comentari:

  1. Sou uns cracs, el que faci aquest track que heu posat al wikilook acabarà ben marejat, HA,HA,HA.
    Ramon

    ResponElimina