25/7/11

Gaudir del meu fill....


Alguna cosa diferent  ....  es un dir , perquè el projecte de fer una moto amb el meu fill Àlex , be de molt  lluny , quant jo era mes jovenet abans de agafar l’afició a  la bicicleta  jo vaig fer Trial  , i tot d’una  amb un company varem construir un velomotor de 49 cc per fer carreres de resistència en circuits de sorra... tot molt divertit.

Tot mirant fotos d’aquella època una mica llunyana , va sorgir l’oportunitat de poder adquirir dues motos en desús  model Derbi Variant .... el meu fill no va parar fins que ens vam posar  a treballar , sobre tot ell en el tema de desmuntar completament les dues motos i anar fent una tota ella preparada de motor i reformar el xassis  en condicions.

Desprès de passar-hi moltes hores i fins de setmanes el projecta esta mes que consolidat,
En una petita barraca amb una mica de terreny que tenim la família  desprès de  Pals , tenim marcat un circuit , on hi pesem forces estones fen de pilots de motos , jo recordant belles histories de quant era jove i l’Álex  gaudint  de poder “fotre canya” al seu pare mirant qui fa les voltes mes ràpides.... desmuntant,  reparant , i tornant a corre.

Be, si mes no , fer alguna cosa diferent i el mes important per a mi.... gaudir del meu fill.




1 comentari:

  1. hola soc en Pere de l'equip Yoigo Parets Fandosport, al dia 14 d'agost hi ha una cursa de Derbi Variant a l'Hospitalet del Infant 18h, podeu apropar-vos per tafanejar. i si li agrada ja saps q s'hi apunti l'any vinent. tinc un enllaç de feisbuk on hi vaig deixant les properes curses x catalunya.
    deu!!!

    ResponElimina