22/8/11

FER UNA MICA DE CLICLOTURISME.


Tots ens agrada sortir amb bicicleta, però no tots tenim el mateix nivell damunt d’ella, ni tenim el mateix temps per gaudir-ne, moltes vegades per feina , per obligacions o pel motiu que sigui.

Comentar, que en una sortida d’amics, sempre hi ha el que va al davant i marca el ritme, i normalment sempre hi ha el de darrera  ( jo , sempre dic que es el “fusible” ) perquè quant no pot mes , el grup s’ha de parar .El mèrit te el mateix el de davant com el da darrera, per fer l’esforç de seguir a la penya.

El motiu d’aquestes ratlles, es per convidar-vos, sobre tot als de darrera del grupet, a fer una escapada de cicloturisme a un ritme mes lent i mes adient, però de mes durada.

Cicloturisme, la paraula ja ho diu tot , Cicle-turisme.... sortir amb bicicleta sense passar d’una velocitat  elevada i gaudir del recorregut i de la bicicleta , amb companyia o amb solitari, ( les primeres vegades es millor 2 o 3 persones , com a màxim, si no torna ser la sortida normal dels diumenges) .

Hi ha molts tipus de sortides, desde tot el dia , fins a la durada dels dies de que un disposi . Quants mes dies s’ha de estar fora, mes complexa es l’equipament i els temes que s’han de valorar son ,.... on menjar , on dormir , quina roba porto , com ho porto.

La sortida de cicloturisme té tres fases molt maques i diferents;
Primera fase-,
El plantejament en si de la sortida ,veure el recorregut en els mapes i la llargada en quilòmetres , els primer plans son molt ambiciosos , però un ha de ser conscient de les seves limitacions.
Segona fase-,
La sortida en si , sobre tot ,el començament , té una màgia especial d’il·lusió insuperable.
Tercera fase -,
Els records,... fotos ,postals, anècdotes i vivències recollides durant la sortida , que seran les que perduraran  per molt temps a les nostres retines .( si tot ha anat bé , son les que donen ganes de tornar-ho a provar una altre vegada ). 

Si us agafa el  “gusanillo”  de tota aquesta historia , hi ha una pàgina www.rodadas.net on la gent hi exposa les seves vivències i a les hores hi ha molta informació referent al cicloturisme.

Pel que fa a mi, intento fer alguna que altre sortida de tant en tant ... com el projecte  d’aquest proper mes d’Octubre on estaré voltant  per indrets de Catalunya, un total de 7 dies... ja us ho explicaré un altre dia.. tot just està dissenyat i en el meu cap.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada