4/11/12

FANG I MOLTA DIVERSIÓ...


                                                          TRACK DE LA RUTA


Avui una ruta marcada per l’amic David Vilosa i  la resta, onze  companys mes , gaudint  del fang i el bon ambient entre nosaltres..... al principi direcció Mont-ras .... amunt ... amunt ... amunt... direcció  Cucala , Pont d’en Mató, la Font del Rei.... amunt... amunt....
Per desgracia el company Jep, trenca la patilla del canvi i ha de tornar a casa molt aviat, la resta seguim  fins l’Ermita i desprès de fer moltes i moltes voltes, sempre amunt ....amunt , acabem tornant per LLofriu , amb la mala fortuna que l’amic Vilosa , trenca aquesta vegada ell , la patilla del canvi... una altre vegada, un company tornant a peu fins a casa, ...els camins que ha nosaltres ens agrada passar , estant molt trillats i també hi ha molt de tronc petit pel terra que  és fica dins la roda o la cadena i això fa malbé les nostres  bicicletes.
Al final ha estat un altre sortida de “conya”, que ens ha fet arribar a casa contents... per desgràcia no tots per igual...  ens pot passar a nosaltres la pròxima setmana, això de tenir averia,  s’ha d’agafar com a norma de joc .


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada