9/4/13

GUANYAR AMB EL MEU FILL.....



MOLT, MOLT  ORGULLOS , se sent  un de cofoi, desprès de passar un mati de conya amb el meu fill  Alex desprès de demanar-li  si  volia fer el RoadBook  amb mi ... això si,en va dir,...la volta curta, però  no deixa de ser mes  de  20 quilometres, en el que també et pots embolicar i acabar perduts, ves a saber a on.

El mati va ser tan rodo, que fins i tot varem acabar guanyant, per cinc minuts de avantatge  al segon equip,....  tanmateix s’ha de dir que  varem  ajudar a un parell d’equips  a orientar-se de nou desprès  de  trobar-los de cara o dubtant d’eon estava el camí correcta.
De sortida l’hi vaig estirar una mica massa  les orelles al meu fill.... portàvem un ritme una mica rapit per ell, ( s’ha de dir que surt  poc amb bicicleta ) i  al cap d’una estona , això ens va fer parar uns  instants per intentar recuperar-lo , varem arribar a l’ avituallament   on allà  va “ fer net”  de tots els “orejones” i  dames estris que tenien a sobre la taula. Una vegada en marxa de nou, varem tornar  a compenetrar-nos molt be , això va fer  agafar un ritme molt guapo  fins  l’arribada, pràcticament sense cap errada. Molt be Alex, bona feina....

FELICITAT a l'Agrupacio Excursionista Palafrugell, una vegada mes per les seves iniciatives i tanmateix portades a bon terme.





1 comentari: