10/6/13

MOLT GUAPA LA SORTIDA D'AVUI.

La sortida d’avui, ha estat d’allò mes collonuda, també molt tècnica, perquè tot ha sigut corriols de pujada ,baixada,pujada, baixada......jo ja he perdut el nord, hi hagut un moment que sabia que estava pels voltants de Puig Cargol, però la veritat no sabia a quin costat  de la muntanya estàvem.
El “guia” era el senyor Cobos,  d’aquest  noi ,  No  se’n pot esperar  que te porti  per  cap camí  ample , tot corriolets de molta pujada i per sort de baixades molt tècniques.
Avui s’ha de dir que he patit com un “cabron” però al mateix temps he  gaudit com un nen petit  amb una joguina nova, unes tres o quatre vegades he dit als companys .... JO JA TORNOT...però m’animaven a seguir... i  seguia i seguia , i ha mesura que anàvem agafant mes caminets , una veu interior amb deia... tot això t’agüessis  perdut .
Els companys de sortida “COLLONUTS” En Josep Cobos, Manel Del Rio , Angel Reyes, en Josep de Manresa i en Josep La Guitarra, que va venir una estona amb nosaltres, tot s’ha de dir que ara quedem a les 7 del mati... molta moral s’ha de tenir per aixecar-te tan aviat per anar a patir.
En resum, un plaer poder sortir per les nostres contrades i no trobar a ningú en tota l’estona, i al tornar veure la gent que tot just surt  i pensar que tu ja tens tota la feina feta... i molt ben feta.



                                                      Track de la sortida del company Manel

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada