1/7/13

PUJAR I BAIXAR



                                                             TRACK DE LA RUTA


Enguany  la marxa Puja i Baixa de Begur, s’ha de qualificar d’excel·lent, molt ben organitzada i d’una bellesa que ens tenen acostumats .... s’ha de dir que les nostres contrades  son el millor del millor, la gent  esta  de vacances aquí “pagant” i nosaltres no sabem gaudir del nostre entorn. VISCA L’EMPORDA .
Un recorregut d’uns 15 quilometres aproximadament , on com el seu nom indica , era de pujar i baixar contínuament, amb camins ombrejats i amb   altres  tot resseguin les nostres cales, com Aiguablava, Satuna, Fornells... tot un plaer.
Un total de unes 1400 persones ,en varem aglutinar a la sortida de la plaça de la vila de Begur, tot s’ha de dir que a mesura que la gent s’anava apuntant i tenia el dorsal, els que la feien  a peu sortien abans de les 8, això  esta  molt be perquè es descongestiona la sortida,  però tot s’ha de dir , fa anar malament  al que la fan corrent, perquè es trobem el recorregut ple de gent  a peu  en el llocs mes estrets.
En resum, FELICITAR un anys mes al Centre Excursionista Els Perduts de Begur , pel seu treball i dedicació perquè les coses sortissin  molt be.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada