12/7/11

UNA SORTIDETA DIVERTIDA ....



Al principi sempre es divertida , però al final quant les forces desapareixen , comences a pensar .... que faig jo aquí ?

Bé, bromes a part , varem sortir de Palafrugell amb la bicicleta de carretera amb el company Manel , direcció Calonge per anar a buscar un altre “pringat” l’Angel, ja hi som totes , dons somi.... direcció Platja D’Aro – Sant Feliu  i agafar la carretera GI 682 que va  a Tossa de Mar , per la collada , una carretera molt bonica ,amb força pujada moltes corbes i una vista de la costa  impressionant.

Una vegada arribat a Tossa , agafem La Talaia ,una altre vegada per amunt direcció Llagostera , on ens parem a la font que hi ha just al carril Bici per agafar aigua .

Tornem  adreçar el camí , aquesta vegada per anar a fer Romanyà , una altre vegada pujada ..... por quë ?......  jo, experimento uns moment de debilitat , però premo l’interruptor de les piles Duracell .... i amunt ... sempre amunt , fins arribar a dalt on hi ha el poble de Romanyà .. quina alegria ... quasi em cau una llàgrima .

Comencem a baixar direcció a Calonge, els que us agradin les pedres , trobarem la  Cova d’en Daina , uns dolmens molt bonics i ben conservar  .

Ens despedim del nostre company  Àngel  i tornem a Palafrugell per la carretera que bordeja el carril bici fins a casa .... que be ,,, ja em  arribat .... cau una altre llagrimeta



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada