14/5/12

TOT TRENCAT...



Ho sento molt, però durant una bona temporada , estaré una mica desconnectat del blog i no tindreu noticies de les meves bretolades.
Al primer d’any, jugant a bàsquet , em vaig fer una regirada al genoll, i tot semblava que no seria res i jo anava surtin amb bici , fins que el dia del Road Book de Palafrugell en un moment de treure el peu dels calçapeus i posar el peu al tella ,  sentir una cosa diferent al normal, amb un dolor molt finet i agut, i els dies següents s’infla molt el genoll...... una vegada visitat per el metge i  sever el resultat de la ressonància ....el resultat fou l’esperat .... trencat el menisc per dos costats i petita fissura del lligament creuat interior.... quina “merda” tot l’estiu tindré que fer molta bondat i esperar hora i dia per l’operació , i desprès la recuperació.... però bé això ja serà una altre etapa..... FINS MOLT AVIAT......

1 comentari:

  1. És una llàstima que les persones no ens puguem canviar les peses, com les maquines, menisc trencat fora i un de nou amb cinc minuts. Agafat-ho en calma Felix, et trobarem a faltar a les sortides en bici, esperem que tot vagi més ràpid del que t’han dit. Ànims.
    Ramon

    ResponElimina