19/11/12

A L'AIGUA "PATOS"....



Avui, una sortida amb molt bona companyia.... 6 eren els valents que  teníem  ganes de mullar-nos,i decidirem fer una ruta diferent , en Joan Perea i l’Esteva , proposen d’ anar fins Calonge, a pujar el Puig de la Creu... dos somi... ja estem  en marxa direcció Mont-ras , Vall-llobrega, i  a partir d’aquí , per a mi la ruta es completament nova, no hi havia anat mai, i això en fa sentir-me molt content... descobrir  camins a aquestes altures, es molt gratificant .
Seguim per camins i corriols molt empinat i molt molls .... però que “ caray” ens ho estem passant de p..... mare, arriben a Calonge i comencem a pujar per mes corriolets súper divertits fins arribar a dalt del Puig de la Creu, les fotos de rigor, uns ji ,ja, ja.... , i tot d’una comença  una  turmenta  impressionant , dons somi de tornada pel mateix camí fins Calonge, allà agafem un tall de carretera de la Ganga, fins Rio de Oro, per pujar per uns caminet “impressiooooonants” tots  de petites pujades i baixades fins arribar al Mas Ribot , sota el Puig Cargol... no deixa de ploure... xops com ànecs, agafem el camí de tornada per la Font del Rei , Mont-ras i a casa... molls, molt molls... , però segur que puc dir que ha estat uns del dies que he disfrutat mes a dalt d’una bicicleta.
Llàstima, que al ploure tant, he tret el GPS del manillar de la bici i al posar-lo a la butxaca del maillot  s’ha apagat i no ha quedat gravada la ruta... però contents ... hi tornarem un altre dia.

1 comentari:

  1. Coincideixo amb tu Felix, nosaltres també hem sortit i hem quedat molls com ànecs, però la sensació era collonuda, molt divertit.
    Ramon

    ResponElimina