13/6/11

MARXA DE LA GAROINA


Un any mes l’Agrupació Excursionista a organitzat la Marxa de la Garoina , una sortida per les nostres contrades, moltes vegades poc valorades del que tenim al costat nostre, moltes cales, molta roca, molts de caminets que son desconeguts per la majoria de nosaltres , que ells ens recorden que estem en una zona privilegiada.... cal recordar-ho .

Aquest any el recorregut molt selecta , sortirem direcció Tamariu , tot passant pel Cap de Gall, Puig Gruí, escales variades fins la platja, tornada a pujar i baixar fins arribar a un indret preciós com es Aigua Xelida , Cala Ventosa ,La Roncadora ,i  tornar a pujar aquesta vagada molt directa fins Ses Faluges i El Puig Cala de Cabres , on hi trobarem una vista espectacular de tota la badia del mirador de Aigua Blava, per baixar de nou per un camí de  llosses molt bonic fins el Mas Batllia on allà adreçarem el camí per anar baixant pel Puig de Cantallops fins Palafrugell.

Aquesta marxa es va fer el passat diumenge 5 de Juny , però aquell mateix dia  el meu fill i jo anàvem a veure  ses motos a Montmeló ... no es pot fer seguir tot .. per això, a la primera oportunitat que he tingut la he anat a fer ....  tot un privilegi ..... el recorregut per a mi solt , sense crits , sense gent , sense gent de soroll .... quina passada ...., tots els que estimem la nostres contrades , os animo a fer cada any si podeu i el cos aguanta ........
La Marxa de la Garoina


 Veure recorregut - track

1 comentari:

  1. Molt recomanable la ruta de la Garoina, un dels menjars més deliciosos que he tastat mai. També he vist que hi ha una ruta de la garoina a:
    http://femturisme.cat/ca/ruta/ruta-de-la-garoinada/

    ResponElimina