5/2/12

COMPARATIVA 26 vs 29

                                                                              
         

Aquí teniu unes il·lustracions de la diferencia sobre el paper de les bicicletes " 26" polzades i les " 29" polzades, teòricament mes segures sobre el terreny, mes estables, mes ràpides .... però al mateix temps mes passades , amb comparació dels mateixos materials amb els dos models de bicicleta.
Tanmateix s'ha de dir, que també influeix molt el nivell del pilot i el tipus de recorreguts que normalment fem en les nostres sortides. Si ens dediquem a fer planer i camins normals , la 29" ens ajudarà a fer el recorregut mes còmode, al tenir la roda mes grossa i passar mes ràpidament els obstacles , es dir no queda tan frenada la roda en les irregularitats del terreny.
Les valoracions del model de roda que nosaltres necessitem o el tipus de bicicleta , vindrà donat també de les ganes de anar a la moda o dit d'una altre manera..... està modernitzat i implantar la tecnologia actual que ofereixen els nous models de bicicletes actuals.
Tot s'ha de dir, que no funcionen soles , i per mes bona bicicleta i últim model que portem , si les cames i nosaltres no som hàbils la tecnologia actual no ens ajudarà

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada