19/2/12

Primeres pedalades amb la 29.


Ahir dissabte, primera sortida amb la nova bicicleta Trek Superfly 29 , amb companyia d'en Manel , L' Àngel i el meu veí en Joan , sortida que al cap d'una estona , a mi se'n va complicar una miqueta , per un petit mareig , degut  a  ves a saber que.. . falta  d'entreno ... mases ganes .. i jo que ser.... Al cap d'una estona tot era normal, i la sortida continuar amb tranquil·litat.
Primeres sensacions... de p.... mare , con va això de portar roda 29.. baixant .. es un tir... planejant molt bé ... i pujant .... com sempre s'ha de tenir motor.... si... les 29 son una mica mes pesants i costa mes , però el esglaons i les deformacions del terreny se'ls empassa molt bé.
L'endemà, sortida amb en Francesc Dominguez , les sensacions ja eren mes reals... ja no l'estrenava.... però les mateixes sensacions ... molt, però que molt bones, una sortideta de 3 horetes que al final  varem baixar per Vall-llobrega....... guaaaaaauuu  com baixa aquests elefant ... molt estable i molt noble, una vegada l'hi  agafi el tranquillo ..., crec que he fet una bona compra...... llarga vida a la trek.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada