19/10/12

MICROAVENTURES...



Estàs avorrit amb el teu horari de 9 a 5? Penses que no tens temps per aventures, per reptes, per experimentar amb l'aire lliure? , i què passa desprès de sortir de la feina? Aquestes 16 hores des que deixes el teu treball fins que has de tornar al dia següent?. Aquí tens una idea. Quan surtis de la feina, agafa la bicicleta, surt del poble. Vés a pujar una muntanya i dorm al cim. Això és el que jo he fet alguna vegada. la roba de la feina, fet una bola, és un coixí perfecta.
No passa res si has de pujar a la foscor. Això només farà que sigui millor la sorpresa i la bellesa d'aixecar-te a l'alba a dalt del cim.

I això és tot. Aquesta és la meva suggeriment. Vés a pujar una muntanya o un turó i dorm al cim. Què és el pitjor que podria passar? Què et mullis una mica? Què passis una mica de fred? No importa. El risc val la pena.

No necessites molt temps o molts diners per viure una aventura. Per provar a tu mateix, per fer alguna cosa nova, alguna cosa
diferent per primera vegada. Tot el que has de fer és sortir i fer-ho.

I si ets ràpid fins i tot pot ser que arribis a temps a la feina al dia següent, amb la roba una mica arrugada però somrient d'orella a orella. Si a més tens temps per donar-te una dutxa abans de tornar hauràs tingut la microaventura perfecta

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada