25/10/10

El jovent em treu a passejar


Bé la sortida d’aquest fi de setmana de setembre per a fer el Gavarres Extrems amb dos dies ha estat molt enriquidora , en primer lloc per poder sortir amb la mainada ,( tot s’ha de dir que jo era el mes baixet de tots ) i en segon lloc poder pedalar per les Gavarres sense pressa, no deixa de ser un petit privilegi .

Al volgué passar dos dies fora , te l’inconvenient de que has de portar el mateix que si son varius els dies que dorms fora de casa ( tenda , menjà , roba, aigua, estris ) per això anàvem una mica massa carregat i el ritme era lent , tot s’ha de dir que els nois han fet el “gandul” aquest estiu i estaven una mica fora de forma , però tampoc teníem pressa , quant es fes fosc allà mateix muntaríem el campament , que va se passat Els Metges.

Tot passant una bona nit , de bon matí ja pedalàvem per baixar a la Font de l’Alzina i començar a pujar direcció Els Àngels ,una bona baixada fins Juià , i continuar fins Sant Martí Vell , Madremanya , Monels , la Bisbal i tornada .
Animo al que volguí desfruitar de dos dies d’autèntic mountain bike que ho provi que val la pena.












4 comentaris:

  1. home aixo de bona nit es podria discutir... vam passar una bona nit am companyia... aixo seria millor!! jajaaja!! sou uns kraks! sortir un parell de dies es perfecte i divertidissim!! gracies felix!!




    Miquel

    ResponElimina
  2. Nois, aixo es xulissim, quina bona despedida de l'estiu!
    Felicitats per en Felix per organitzar-ho, aquests nois s'en enrecordaran sempre d'aquestes sortides.
    Molt be!
    Gifri

    7.9.10

    ResponElimina
  3. Quan en Miquel, en el seu comentari, diu: ...una bona nit en companya, es refereix a la visita d'una família de senglars, (l'olor a tigre els devia atraure) jeje.
    Ramon

    ResponElimina